Šokery
Šokový zchlazovač a zmrazovač - pro zvýšení produktivity, lepší využití technického vybavení kuchyně a zvýšení hygieny gastronomických provozů je stále více využíváno šokové chlazení a mražení potravin ihned po tepelné úpravě. Zchlazovací proces probíhá z teploty 90°C na teplotu 3°C nebo zamražení z teploty 0°C na teplotu-18°C. Všechny typy nabízených šokerů umožňují provoz v režimu zachlazení nebo zamražení a následně po ukončení pracovního cyklu se přepnou do uchovávacího režimu. Potraviny se ukládají do šokeru v gastronádobách o hloubce 40 nebo 65 mm. U potravin většího objemu lze využít pro kontrolu teploty jádra vpichovací sondu.
Při šokovém zchlazení je možno jídla skladovat 5 dní, při jejich zavakuování se tato doba prodlužuje až na 20 dní. Při šokovém zamrazení se doba skladování prodlužuje až na 3 měsíce.









Značky

Šokový zchlazovač a zmrazovač SHF 1011, kapacita 10xGN1/1 -40 mm, sonda pro teplotu jádra, povrchová úprava autorepair

SHF 0511 Šokový zchlazovač a zmrazovač, kapacita 5xGN1/1 -40 mm, sonda pro teplotu jádra, povrchová úprava autorepair

SHF 1511 KL Šokový zchlazovač a zmrazovač, kapacita 15xGN1/1 -40 mm, sonda pro teplotu jádra, povrchová úprava autorepair