Šokery

Šokový zchlazovač a zmrazovač - pro zvýšení produktivity a zvýšení hygieny gastronomických provozů je stále více využíváno šokové chlazení a mražení potravin ihned po tepelné úpravě. Všechny typy nabízených šokerů umožňují provoz v režimu zachlazení nebo zamražení a následně po ukončení pracovního cyklu se přepnou do uchovávacího režimu. Při zchlazení pomocí šokeru je možno jídla skladovat 5 dní, při jejich zavakuování se tato doba prodlužuje až na 20 dní. Při šokovém zamrazení se doba skladování prodlužuje až na 3 měsíce.


emblemok_103757 Stavíme chladicí a mrazicí boxy na míru.

emblemok_103757 Uvedené ceny nemusí být konečné, kontaktujte nás ikona e-mailu_1 aligastro@aligastro.cz nebo  ikona telefonu 725 005 695 a vyžádejte si individuální cenovou nabídku na míru.

 
 

 

 
 
Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem

Cena

62910152910
162910152910

Značky

Položek k zobrazení: 4
Šokový zchlazovač a zmrazovač  SHF 1011
Doprava zdarma
133 838 Kč včetně DPH
110 610 Kč
122 900 Kč (–10 %)

Šokový zchlazovač a zmrazovač SHF 1011, kapacita 10xGN1/1 -40 mm, sonda pro teplotu jádra, povrchová úprava autorepair  

00010008
SHF 0311 šokový zchlazovač
76 121 Kč včetně DPH
62 910 Kč
69 900 Kč (–10 %)

SHF 0311 Šokový zchlazovač a zmrazovač , kapacita 3xGN1/1-40 mm, sonda jako standars

00012472
Šokový zchlazovač a zmrazovač SHF 0511
Doprava zdarma
78 299 Kč včetně DPH
64 710 Kč
71 900 Kč (–10 %)

SHF 0511 Šokový zchlazovač a zmrazovač, kapacita 5xGN1/1 -40 mm, sonda pro teplotu jádra, povrchová úprava autorepair

00009967
Šokový zchlazovač a zmrazovač SHF 1511 KL
Doprava zdarma
185 021 Kč včetně DPH
152 910 Kč
169 900 Kč (–10 %)

SHF 1511 KL Šokový zchlazovač a zmrazovač, kapacita 15xGN1/1 -40 mm, sonda pro teplotu jádra, povrchová úprava autorepair

00010029

 Aligastro - 100% ZÁKAZNICKÝ SERVIS
emblemok_103757  Záruční i po záruční rychlý servis emblemok_103757  Odvoz a ekologická likvidace nefunkčního zařízení emblemok_103757  Instalace zakoupeného produktu do Vašeho provozu emblemok_103757  Bezplatné zaškolení na bezpečnou obsluhu a manipulaci emblemok_103757  Odborné poradenství - více než 20 let zkušeností v gastronomii

Šokové zchlazování a zmrazování potravin je stále více přijímáno v gastronomických provozech jako klíčový prvek pro zvýšení produktivity, efektivní využití gastronomického vybavení a zajištění vyšší úrovně hygieny. Tyto šokery představují inovativní řešení pro rychlé chlazení či zmrazování potravin ihned po jejich tepelné úpravě, což přináší řadu výhod pro profesionální kuchyně.

Zchlazovací proces probíhá efektivně a rychle, snižujíc teplotu z 90°C na 3°C, zatímco proces zamrazení uchovává potraviny při teplotě -18°C počínaje teplotou 0°C. Všechny nabízené typy šokerů umožňují nejen provoz v režimu chlazení nebo zamražení, ale po dokončení pracovního cyklu se automaticky přepnou do režimu uchovávání, což usnadňuje logistiku v kuchyni. Pro optimální skladování jsou potraviny umístěny do šokerů v gastronádobách o hloubce 40 nebo 65 mm. Pro kontrolu teploty jádra potravin většího objemu lze využít vpichovací sondu, což poskytuje dokonalou kontrolu nad procesem.

Šokové zchlazování umožňuje prodloužit dobu skladování potravin na 5 dní, která se rozšiřuje až na 20 dní, pokud jsou potraviny zároveň zavakuovány. Při šokovém zamrazení se pak tato doba prodlužuje na impozantních 3 měsíce, což zajišťuje uchování vysoké kvality a čerstvosti potravin po delší dobu. To vše činí šokery klíčovým gastrovybavením pro moderní a efektivní provoz v kuchyni.

Kromě šokerů najdete na našem webu i další gastronomické vybavení, jako jsou třeba gastronádobysalamandryvýrobníky ledu, nebo grilovací desky. Podívejte se i na ostatní produkty v naší nabídce, jako je palačinkovačmlýnek na maso, nebo třeba krouhač zeleniny..