Myčka nádobí průběžná TT 162 ABT
TT 162 ABT je celonerezová dvouplášťová průběžná myčka určená pro mytí nádobí. Velký koš 600x500 mm, 7 mycích programů. velký barevný grafický LED displej pro zobrazování programů, průběhu mytí, teploty mytí či chybových hlášení. Výška zdvihu 465 mm. Lisovaná vana a podpěry košů. Dávkovač mycího a oplachového prostředku.
Myčka nádobí průběžná TT 162 ABT
Průběžné myčky nádobí jsou určeny pro mytí nádobí ve velkokapacitních kuchyních. Myčky jsou vybaveny mycími čerpadly s filtry sání ve vaně, což významně zvyšuje kvalitu mytí. Mycí a oplachová ramena jsou nahoře i dole rotačního typu. Myčky jsou vybaveny dávkovači mycího a oplachového prostředku, teploměry boileru a vany. Pro snadnou obsluhu průběžných myček je vhodné jejich doplnění o předmývací stůl s dřezem a sprchou a odkládací stůl. Myčky jsou celonerezového provedení s regulovatelnými nohami, pro vyrovnání případných podlahových nerovností
Pro ochranu myčky před usazováním vodního kamene doporučujeme osadit přívod vody změkčovačem vody.
Poptejte tento produkt na e-mail: aligastro@aligastro.cz a dostanete nejvýhodnější cenu na trhu. S dopravou zdarma a bez registrací. Můžete též využít tlačítko Zeptat se hned zde pod popisem produktu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Myčky průběžné |
---|---|
Záruka: | 12měsíců plus 12 měsíců |
Typ: | TT162ABT |
Rozměry: | 788 x 835 x 1565 mm |
Příkon: | 11 kW/400 V |
hmotnost: | 120 kg |
nastavitelný cyklus: | 60-90-180 s |
kapacita: | 60-40-20 košů/hod. |
odpadové čerpadlo: | ANO |
Značka RM GASTRO představuje vysokou kvalitu zpracování a spolehlivost. Společnost RM Gastro, přední evropský výrobce a dodavatel profesionálních gastro zařízení, vyrábí a dodává profesionální a vysoce funkční produkty. Produkty RM GASTRO nabízejí moderní, praktické a spolehlivé řešení s vysokou užitnou hodnotou. Garantují výbornou funkčnost, odolnost a evropskou kvalitu za skvělé ceny.
ALIGASTRO CZ s.r.o. je autorizovaným prodejním a servisním partnerem RM GASTRO.
Zajišťujeme kompletní dodávky všech typů kuchyňských provozů jako jsou restaurace, hotely, školní jídelny, výrobny jídel, rychlá občerstvení, bary a pizzerie.