Šokery

4 položek celkem
Šokový zchlazovač a zmrazovač SHF 0511
ZdarmaZdarma
Skladem u dodavatele. Dodání do 48 hodin od objednání (1 ks)
68 486 Kč včetně DPH
56 600 Kč

kapacita 5xGN1/1 -40 mm h, sonda pro teplotu jádra, povrchová úprava autorepair

Šokový zchlazovač a zmrazovač  SHF 1011
ZdarmaZdarma
Skladem u dodavatele. Dodání do 48 hodin od objednání (1 ks)
128 489,90 Kč včetně DPH
106 190 Kč

kapacita 10xGN1/1 -40 mm h, sonda pro teplotu jádra, povrchová úprava autorepair  

Šokový zchlazovač a zmrazovač SHF 1511
ZdarmaZdarma
Skladem u dodavatele. Dodání do 48 hodin od objednání (1 ks)
161 656 Kč včetně DPH
133 600 Kč

kapacita 15xGN1/1 -40 mm h, sonda pro teplotu jádra, povrchová úprava autorepair

SHF 0323
Skladem u dodavatele. Dodání do 48 hodin od objednání (1 ks)
55 526,90 Kč včetně DPH
45 890 Kč

kapacita 3xGN 2/3 , sonda pro teplotu jádra, povrchová úprava nerez

Šokový zchlazovač a zmrazovač - pro zvýšení produktivity, lepší využití technického vybavení kuchyně a zvýšení hygieny gastronomických provozů je stále více využíváno šokové chlazení a mražení potravin ihned po tepelné úpravě. Zchlazovací proces probíhá z teploty 90°C na teplotu 3°C nebo zamražení z teploty 0°C na teplotu-18°C. Všechny typy nabízených šokerů umožňují provoz v režimu zachlazení nebo zamražení a následně po ukončení pracovního cyklu se přepnou do uchovávacího režimu. Potraviny se ukládají do šokeru v gastronádobách o hloubce 40 nebo 65 mm. U potravin většího objemu lze využít pro kontrolu teploty jádra vpichovací sondu. Šokery jsou v nerezovém provedení.

 

Při šokovém zchlazení je možno jídla skladovat 5 dní, při jejich zavakuování se tato doba prodlužuje až na 20 dní. Při šokovém zamrazení se doba skladování prodlužuje až na 3 měsíce.

 

Nechcete se registrovat a vyplňovat objednávkový formulář? Nemusíte.

Zboží můžete také pohodlně a jednoduše objednat i přes e-mail: aligastro@aligastro.cz , nebo volejte na tel. 725 005 695.