Šokery

SHF 0511 Šokový zchlazovač a zmrazovač, kapacita 5xGN1/1 -40 mm, sonda pro teplotu jádra, povrchová úprava autorepair

Šokový zchlazovač a zmrazovač SHF 1011, kapacita 10xGN1/1 -40 mm, sonda pro teplotu jádra, povrchová úprava autorepair

SHF 1511 Šokový zchlazovač a zmrazovač, kapacita 15xGN1/1 -40 mm, sonda pro teplotu jádra, povrchová úprava autorepair
Šokový zchlazovač a zmrazovač - pro zvýšení produktivity, lepší využití technického vybavení kuchyně a zvýšení hygieny gastronomických provozů je stále více využíváno šokové chlazení a mražení potravin ihned po tepelné úpravě. Zchlazovací proces probíhá z teploty 90°C na teplotu 3°C nebo zamražení z teploty 0°C na teplotu-18°C. Všechny typy nabízených šokerů umožňují provoz v režimu zachlazení nebo zamražení a následně po ukončení pracovního cyklu se přepnou do uchovávacího režimu. Potraviny se ukládají do šokeru v gastronádobách o hloubce 40 nebo 65 mm. U potravin většího objemu lze využít pro kontrolu teploty jádra vpichovací sondu.
Při šokovém zchlazení je možno jídla skladovat 5 dní, při jejich zavakuování se tato doba prodlužuje až na 20 dní. Při šokovém zamrazení se doba skladování prodlužuje až na 3 měsíce.
Zboží můžete také pohodlně a jednoduše objednat na:
e-mail: aligastro@aligastro.cz
telefon: 725 005 695.
Aligastro - 100% ZÁKAZNICKÝ SERVIS
Pečujeme o naše zákazníky dlouhodobě, kdykoliv po telefonu poradíme, objednáme. V případě problému rychle přijedeme a navrhneme optimální řešení za nejlepší cenu. Vaše spokojenost je na prvním místě a podřizujeme tomu vše.
-
Záruční i po záruční rychlý servis
-
Odvoz a ekologická likvidace nefunkčního zařízení
-
Instalace zakoupeného produktu do Vašeho provozu
-
Bezplatné zaškolení na bezpečnou obsluhu a manipulaci
-
Odborné poradenství - více než 20 let zkušeností v gastronomii