Šok. zchlazovače a zmrazovače

 

Šokový zchlazovač a zmrazovač - pro zvýšení produktivity, lepší využití technického vybavení kuchyně a zvýšení hygieny gastronomických provozů je stále více využíváno šokové chlazení a mražení potravin ihned po tepelné úpravě. Zchlazovací proces probíhá z teploty 90°C na teplotu 3°C nebo zamražení z teploty 0°C na teplotu-18°C. Všechny typy nabízených šokerů umožňují provoz v režimu zachlazení nebo zamražení a následně po ukončení pracovního cyklu se přepnou do uchovávacího režimu. Potraviny se ukládají do šokeru v gastronádobách o hloubce 40 nebo 65 mm. U potravin většího objemu lze využít pro kontrolu teploty jádra vpichovací sondu. Šokery jsou v nerezovém provedení.

 

Při šokovém zchlazení je možno jídla skladovat 5 dní, při jejich zavakuování se tato doba prodlužuje až na 20 dní. Při šokovém zamrazení se doba skladování prodlužuje až na 3 měsíce.

 

Nechcete se registrovat a vyplňovat objednávkový formulář? Nemusíte.

Zboží můžete také pohodlně a jednoduše objednat i přes e-mail: aligastro@aligastro.cz , nebo volejte na tel. 725 005 695.

Gastro zařízení a vybavení - Šokový zchlazovač a zmrazovač SHS23
kapacita 3xGN2/3 -65 mm h, zachlazení z teploty 70°na teplotu 3°C, hmotnost zachlazovaných potravin 5...
 

skladem
45 440
54 982 Kč s DPH
Gastro zařízení a vybavení - Šokový zchlazovač a zmrazovač SHF 0511
kapacita 5xGN1/1 -40 mm h, zachlazení z teploty 70°na teplotu 3°C, hmotnost zachlazovaných potravin 15...
 

skladem
55 790
67 506 Kč s DPH
Gastro zařízení a vybavení - Šokový zchlazovač a zmrazovač  SHF 1011
kapacita 10xGN1/1 -40 mm h, zachlazení z teploty 70°na teplotu 3°C, hmotnost zachlazovaných potravin 32...
 

skladem
104 390
126 312 Kč s DPH
Gastro zařízení a vybavení - Šokový zchlazovač a zmrazovač SHF 1511
kapacita 15xGN1/1 -40 mm h, zachlazení z teploty 70°na teplotu 3°C, hmotnost zachlazovaných potravin 40 kg, zamražení...
 

skladem
126 620
153 210 Kč s DPH

Pro dotazy a telefonické objednávky volejte:
725 005 695